Authentic taste of Asia in convenient sachets.

From our home to your home.

Recepten

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Aziatische recepten

De lekkerste Aziatische recepten vindt u op AsianHomeGourmet.nl. Op onze site staan een paar fantastische Aziatische recepten waarmee u de lekkerste oriëntaalse gerechten op tafel zet. Geniet bijvoorbeeld van een authentieke Thaise Rode Curry met geroosterde eend of smaakvolle Chinese spareribs. Op AsianHomeGourmet.nl bieden wij ook de beste kruidenmixen, -pasta’s en marinades aan die passen bij de heerlijke Aziatische recepten uit ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Thaise Kai Yang Marinade
    Deze marinade is ideaal voor het bereiden van kippenpootjes voor op de barbecue. Deze authentieke kruidenmix bestaat uit onder meer sojaolie, suiker, knoflook, citroengras, koriander, peper en kurkuma. Hiermee creëert u een smaakvolle Thaise Kai Yang gerecht, een van de Aziatische recepten afkomstig uit de noordelijke regio van Thailand. Daar is het typisch streetfood, een lekkernij voor de voorbijgangers.
  • Szechuan Spareribs
    Van al onze Aziatische recepten zijn de Szechuan Spareribs absoluut een van de favorieten. Uit de heerlijk pittige keuken van de Chinese provincie Szechuan is de marinade voor de spareribs afkomstig. U bestelt voor deze Aziatische recepten de speciale Asian Home Gourmet marinade voor spareribs: een kruidige mix van onder meer sojaolie, sesamzaad, rode chili en knoflook zorgen voor die authentieke smaak uit de Chinese regio.

Naast Aziatische recepten voor deze heerlijke gerechten vindt u bij ons nog veel meer prachtige Aziatische recepten. Bestel daarbij de uitstekende oriëntaalse kruidenmixen, -pasta’s en marinades van Asian Home Gourmet.

Online Aziatische recepten bestellen op AsianHomeGourmet.nl

Wilt u de Aziatische recepten voor deze gerechten hebben? U vindt ze gratis op onze site, inclusief boodschappenlijstje. Alle typisch Aziatische ingrediënten die u nodig hebt voor deze Aziatische recepten bestelt u op AsianHomeGourmet.nl of bij de Asian Food Lovers, initiator van deze webwinkel. Met AsianHomeGourmet.nl bedienen wij u op maat met al onze producten van dit fantastische merk. Meer weten over onze diensten? U bereikt ons via de volgende kanalen:

  • Tel.: 045-5338233
  • WhatsApp: +316 28320679
  • Mail: info@asianfoodlovers.nl

De lekkerste Aziatische recepten en kruiden vindt u op AsianHomeGourmet.nl.