Authentic taste of Asia in convenient sachets.

From our home to your home.

Klantenservice

Contactformulier

Contactformulier

Ordernummer
Afbeelding (JPG / PNG / BMP)
Rekeningnummer
Betaalmethode

Betaalmethodes

Wij accepteren de volgende betaalmethodes:

 • iDEAL / Mr. Cash (België)
 • Mastercard of Visa
 • PayPal
 • Klarna (achteraf betalen)

Verzending

Verzendkosten

Verzending binnen Nederland, België en Duitsland:

De verzendkosten binnen Nederland, België en Duitsland bedragen €4,95.

Indien de orderwaarde van uw order meer dan € 35,00 bedraagt, is de verzending gratis!

Verzending naar andere Europese landen:

Zone 1: Nederland, België, Duitsland*.

Verzendkosten: €4,95.

Zone 2: Luxemburg, Verenigd Koninkrijk (UK)*, Oostenrijk, Denemarken, Frankrijk*.

Verzendkosten: €12,95.

Zone 3: Monaco, Finland*, Spanje*.

Verzendkosten: €19,95.

Zone 4: Bulgarije, Estland*, Hongarije, Ierland, Italië*, Letland, Litouwen, Slovenië, Polen, Slowakije, Roemenië, Portugal*, Tsjechië, Zweden*.

Verzendkosten: €29,95.

*Mogelijke eilandtoeslag. Voor eilanden geldt helaas een extra toeslag. Deze zullen wij op aanvraag behandelen.

Bezorgservice

Onze bestellingen worden verstuurd met PostNL. Door het fijnmazige netwerk van PostNL kunnen wij in bijna alle gebieden in Nederland snel en betrouwbaar leveren. Leveringen op de waddeneilanden kunnen mogelijk wel iets vertraging oplopen.

Levertijd

Wij streven ernaar uw order binnen 24 uur af te leveren. Indien u uw order op een werkdag voor 13.00 uur plaatst, garanderen wij dat wij in 99% van de gevallen de order de eerstvolgende leverdag kunnen leveren. Zondag vindt geen levering plaats. Door de uitstekende bezorgservice van PostNL kunt u in de meeste gevallen kiezen voor het voor u meest gunstige levermoment en afleveradres. Helaas kan het sporadisch voorkomen dat de streeftijd van levering binnen 1 dag niet gehaald wordt. Hieraan kunt u geen rechten ontlenen.

Leveringen tijdens feestdagen

Bestellingen die op zon- en feestdagen geplaatst worden zullen pas de eerstvolgende werkdag behandeld worden en de daarop volgende werkdag geleverd worden. Houdt hier dus rekening mee bij uw bestelling. Rondom de feestdagen in December is het helaas niet 100% te garanderen dat uw pakketje binnen de gestelde 24 uur afgeleverd wordt.

Retourzendingen

Bij Asian Food Lovers heeft u 14 dagen het recht uw bestelling zonder opgave van reden te retourneren. Hiervoor dient u alleen het retourformulier te downloaden en in te vullen. Dit retourformulier kunt u zowel geprint bijvoegen als digitaal insturen. Vervolgens heeft u nog 14 dagen de tijd om het product te retourneren. De kosten voor retourzending zijn voor rekening van de klant. ''De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument..

Klachten

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch. Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Onze gegevens: De Vuurdoop B.V; t.a.v. Asian Food Lovers; Sperwerweg 13; 6374 AG Landgraaf; info@asianfoodlovers.nl

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar Asian Food Lovers bij is aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

 • Telefoonnummer:
 • +31 (0) 45 5 338233
  (Ma t/m vrij bereikbaar tussen 09.00 - 17.00)
 • Adres:
 • De Vuurdoop B.V.
 • t.a.v. Asian Food Lovers
 • Sperwerweg 13
 • 6374 AG Landgraaf
 • Bedrijfsgegevens:
 • KvK: 36011968
 • BTW nummer NL: NL0095.54.361 B01
 • IBAN: NL67 RABO 0302465413
 • BIC: RABONL2U